Μνημόσυνα

Τα μνημόσυνα αποτελούν συμβολικές τελετές, βασιζόμενες στην θρησκεία. Οι παρευρισκόμενοι, συμμετέχουν σε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση του αγαπημένου τους προσώπου. Είναι τελετές μνήμης ακόμα και μετά την συνοδεία στην τελευταία κατοικία του αφού περάσουν ορισμένες μέρες από τον θάνατο. Η ομάδα μας, μέσα από την σταθερή αξία των υπηρεσιών που προσφέρει, αντιμετωπίζει κάθε τελετή με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που της αναλογεί.

Επιμνημόσυνες Τελετές

Σας προσφέρουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία κι εμπειρία για τα τριήμερα, εννιάμερα, εξάμηνα και ετήσια μνημόσυνα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Φροντίζουμε κάθε πτυχή για εσάς και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες, απαλλάσσοντας σας από το βάρος των λεπτομερειών.
Μέσα από τις χρόνιες συνεργασίες μας με του καλύτερους επαγγελματίες, φροντίζουμε για όσα χρειάζεστε με γνώμονα το χρηματικό όριο που επιθυμείτε, κατανοώντας τις προκλήσεις των ημερών.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Προσφέρουμε πάντα προσωποποιημένες υπηρεσίες, σεβόμενοι την μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και του αντίκτυπου που είχε στις ζωές των αγαπημένων του συγγενών και φίλων. Πηγαίνοντας, ένα βήμα παραπέρα, δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους δε δύνανται να παρευρεθούν, να σας μεταφέρουν τα μηνύματα στήριξης ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, χωρίς κόστος. Τα μηνύματα των αγαπημένων σας συγκεντρώνονται από την ομάδα μας και σας δίνονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Call Now Button