Εγκαταστάσεις

Αντιμετωπίζουμε κάθε τελετή σαν ορόσημο της ζωής σας. Το πένθος, αν και αποτελεί φυσικό μέρος του κύκλου ζωής, στιγματίζει τις στιγμές όσων αγγίζει.

Το όραμά μας ήταν από την αρχή και παραμένει, σε αυτές τι στιγμές να είμαστε συνοδοιπόροι και να αναλαμβάνουμε για εσάς κάθε λεπτομέρεια, αλαφρώνοντας σας στις προκλητικές αυτές στιγμές. Έτσι, δημιουργήσαμε εγκαταστάσεις φιλικές και εύκολα προσβάσιμες.

Οίκος Τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ

Το 2005 εγκαινιάσαμε τον Οίκο Τελετών Μεγρέμης. Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο κτίριο, με δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους εστίασης, πλήρως εξοπλισμένους για κάθε τελετή. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει από 80 έως και 300 άτομα για προσφορά καφέ & φαγητού, ολοκληρώνοντας το εύρος των υπηρεσιών μας. Τα ιδιαίτερα καλαίσθητα στοιχεία, η πλήρης αυτονομία κάθε αίθουσας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν τον οίκο μας. Επίσης, διαθέτουμε εκθεσιακή αίθουσα, εύκολη πρόσβαση για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ), καθώς και άνετους χώρους στάθμευσης για την καλύτερη διευκόλυνσή σας.

Γραφείο Οίκου Τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ

Το γραφείο μας στο κέντρο της Τρίπολης είναι ο χώρος μέσα στον οποίο ξεκίνησε η δική μας ιστορία, την οποία με τα χρόνια τη διαμορφώσαμε σύμφωνα με τις αξίες μας, το όραμα μας και με βασικό στόχο την πλήρη εξυπηρέτησή σας. Με αυτή τη λογική εξελίξαμε στην πορεία και τον χώρο αυτό, μέσα στον οποίο δημιουργήσαμε ιδέες που στη πορεία έγιναν πράξεις.

Μια από αυτές τις ιδέες ήταν η δημιουργία ενός τέτοιου επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα κάνει τον συνάνθρωπό μας να νιώθει οικεία κατά την είσοδό του σε αυτόν, προκειμένου να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες ή τον οποιοδήποτε προβληματισμό του για την εκάστοτε τελετή.

Call Now Button