Προφίλ

Το γραφείο τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1993 με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας, υπό την διεύθυνση Γρηγορίου Μεγρέμη. Από την πρώτη στιγμή, όλοι εμείς ως ομάδα και οικογένεια λειτουργούμε με επίκεντρο τον άνθρωπο. Οι πυλώνες της επιχείρησής μας είναι ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια & η εμπιστοσύνη. Έννοιες που μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά, για να διασφαλίσουμε τις υψηλότερες υπηρεσίες.

Πλέον, η οικογενειακή μας επιχείρηση τελεί υπό τη διεύθυνση του μεγαλύτερου υιού Πάνου Μεγρέμη, συνεχίζοντας όλοι μαζί ως μια ομάδα, την σταθερά αξιόπιστη πορεία του γραφείου μας, κάνοντας παράδοση την αξιοπρέπεια στις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

Ιστορία

Κατέχοντας πολυετή εμπειρία, ειδικό εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό, η ομάδα μας, μπορεί ν’ αναλάβει κάθε τελετή κηδείας, και μνημόσυνου, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και χαμηλού οικονομικού κόστους. Επιπλέον, το 2005 εγκαινιάσαμε τον Οίκο Τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ, ένα καλαίσθητο ιδιόκτητο κτίριο εστίασης με πλήρη εξοπλισμό, για την προσφορά καφέ & φαγητού μετά το πέρας της τελετής, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα. Είμαστε στο πλευρό σας, σεβόμενοι τα έθιμα, τις παραδόσεις αλλά και τις επιθυμίες σας.

Με στόχο να ανταπεξερχόμαστε σε όλες τις απαιτήσεις σας, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες, συμμετέχουμε σε Ευρωπαϊκά συνέδρια και εκθέσεις, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες μας.

Στο Οίκο Τελετών Μεγρέμη, σας προσφέρουμε από τις πιο απλές μέχρι τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια με γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες με το χαμηλότερο οικονομικό κόστος.

Call Now Button