Θρησκευτική Κηδεία

Θρησκευτική Κηδεία

Θρησκευτική Κηδεία

Η λέξη Κηδεία προέρχεται από το ρήμα «Κήδομαι» που στην νεοελληνική σημαίνει «Φροντίζω», αναφερόμενη στις τιμές που αποδεχόταν ο νεκρός τόσο με ιεροτελεστίες εξαγνισμού του σώματος, όσο και στο κατευόδιο με τιμές και ευλογίες. Η ομάδα μας ακολουθεί την εποχή μας τιμώντας την παράδοση και διασφαλίζουμε ότι θα αποχαιρετήσετε τον αγαπημένο σας άνθρωπο, όπως του αξίζει, σεβόμενοι κάθε επιθυμία σας.

Φροντίδα σορού

Φροντίζουμε με σεβασμό τον άνθρωπο σας, διασφαλίζοντας ότι θα διατηρήσετε για πάντα την εικόνα του αναλλοίωτη, αφού η προσωπικότητα και οι επιθυμίες του αγαπημένου σας προσώπου, χαρακτηρίζουν την τελετή. Μέσα από εκπαίδευση χρόνων σε Ελλάδα και εξωτερικό, διασφαλίζουμε την αξιοπρεπή εμφάνιση του ανθρώπου σας κατά την διάρκεια της τελετής.

Στον οίκο τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ, γνωρίζουμε τις ανάγκες της κοινωνίας μας, κι ανταπεξερχόμαστε παρέχοντας τις ποιοτικότερες υπηρεσίες στο χαμηλότερο κόστος. Επισκεφθείτε μας ώστε να φροντίσουμε όλες σας τις ανάγκες με σεβασμό, αξιοπρέπεια και εμπιστοσύνη.

Η τελετή

Στον Οίκο Τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ αναλαμβάνουμε την οργάνωση τελετών με σεβασμό προς τα θρησκευτικά σας έθιμα και την οικονομική σας δυνατότητα. Στόχος μας για κάθε τελετή είναι να χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, εμπιστοσύνη και συνέπεια. Σας απαλλάσσουμε από κάθε έννοια, αναλαμβάνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Στον οίκο τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ γνωρίζουμε καλά τη σημασία των ανθρωπίνων δεσμών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια σε στιγμές απώλειας. Στεκόμαστε στο πλευρό σας στη στιγμή του ύστατου αντίο.

Οργανώνουμε κάθε λεπτομέρεια της τελετής και συντονίζουμε όλους τους συνεργάτες, ώστε να έχετε ό,τι επιθυμείτε. Κάθε πτυχή του ιερού αυτού μυστηρίου οργανώνεται εξ’ ολοκλήρου από εμάς βάση των επιθυμιών σας και των οικονομικών δυνατοτήτων σας.

Για τους κοντινούς σας ανθρώπους που δεν δύνανται να παρευρεθούν, παρέχουμε την δυνατότητα να αποδώσουν τα συλλυπητήριά τους ηλεκτρονικά. Κάθε τους μήνυμα συμπαράστασης, παραδίδεται σε εσάς μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστείτε για την διεκπεραίωση των διαδικασιών στις διάφορες υπηρεσίες, εντός του ειδικού φακέλου που σας παραδίδουμε με το πέρας των διαδικασιών.

Φροντίδα με Σεβασμό - Τελετή με Αξιοπρέπεια - Άνθρωποι με Εμπιστοσύνη. Το Γραφείο Τελετών Μεγρέμης Λειτουργεί από το 1993 με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας

Ώρες Λειτουργίας

  • Καθημερινές
    24 ώρες / 24ωρο
  • Σάββατο
    24 ώρες / 24ωρο
  • Κυριακή
    24 ώρες / 24ωρο

Επικοινωνία

2o χλμ. Τρίπολης – Τεγέας

Νεομάρτυρος Δημητρίου 15, Τρίπολη

271 023 7190