Πολιτική Κηδεία

Πολιτική Κηδεία

Πολιτική Κηδεία

Η Πολιτική κηδεία αποτελεί την τελετή που προηγείται της ταφής ή της αποτέφρωσης χωρίς ιεροπραξίες οποιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος και αποτελεί επιλογή του εκλιπόντος ή των συγγενών του για θρησκευτικούς κυρίως λόγους. Στη χώρα μας έχει νομική κάλυψη από το 1976.

Στον οίκο τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ, με σεβασμό στην ελεύθερη βούληση αναλαμβάνουμε την οργάνωση της τελετής Πολιτικής Κηδείας και καθοδηγούμε την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα του εκλιπόντος σε κάθε βήμα.

Φροντίδα σορού

Η σορός αντιμετωπίζεται με κατανυκτικό σεβασμό στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας. Μέσα από την εμπειρία και την διεθνή κατάρτιση μας, σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες για την τελευταία κατοικία του αγαπημένου σας ανθρώπου. Φροντίζουμε την εμφάνιση της σορού του αγαπημένου σας ανθρώπου, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα θα παραμείνει αναλλοίωτη, και θα δεχθεί το τελευταίο αντίο με την αξιοπρέπεια που του αξίζει.

Η Τελετή

Γνωρίζουμε πως τα συναισθήματα της θλίψης και της απώλειας δεν διαφοροποιούνται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Ο Σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η εμπιστοσύνη αποτελούν σε κάθε περίπτωση τις αξίες μας και το όραμά μας, που μας καθοδηγούν στην οργάνωση της τελετής.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της επιλογής σας, πραγματοποιούμε τελετές με την δυνατότητα εκφώνησης λόγου από την οικογένεια και τους αγαπημένους ανθρώπους του εκλιπόντος, ενώ μέσα από τις σταθερές συνεργασίες μας με επαγγελματίες, ρυθμίζουμε κάθε λεπτομέρεια όπως τα λουλούδια και τον στολισμό της αίθουσας.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Φροντίζουμε το τελευταίο αντίο να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον άνθρωπο και την οικογένεια του. Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και των δεσμών που είχε με τους αγαπημένους του, σας προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες βάση των επιθυμιών σας και των χρηματικών δυνατοτήτων, διασφαλίζοντας πάντα τη αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και των κοντινών σας ανθρώπων, δίνουμε τη δυνατότητα όσων παρευρεθούν να γράψουν τις σκέψεις κι ευχές συμπαράστασης τους κατά τη διάρκεια της τελετής. Πηγαίνοντας, ένα βήμα παραπέρα, δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους δε δύνανται να παρευρεθούν, να σας μεταφέρουν τα μηνύματα στήριξης ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, χωρίς κόστος. Τα μηνύματα των αγαπημένων σας παραδίδονται σε εσάς μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστείτε για την διεκπεραίωση των διαδικασιών στις διάφορες υπηρεσίες, εντός του ειδικού φακέλου που σας παραδίδουμε με το πέρας των διαδικασιών.

Φροντίδα με Σεβασμό - Τελετή με Αξιοπρέπεια - Άνθρωποι με Εμπιστοσύνη. Το Γραφείο Τελετών Μεγρέμης Λειτουργεί από το 1993 με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας

Ώρες Λειτουργίας

  • Καθημερινές
    24 ώρες / 24ωρο
  • Σάββατο
    24 ώρες / 24ωρο
  • Κυριακή
    24 ώρες / 24ωρο

Επικοινωνία

2o χλμ. Τρίπολης – Τεγέας

Νεομάρτυρος Δημητρίου 15, Τρίπολη

271 023 7190