Μεταφορά Σορού

Μεταφορά Σορού

Μεταφορά Σορού

Κανείς ποτέ δε μπόρεσε να προβλέψει τη στιγμή και το μέρος που θα έρθει αντιμέτωπος με το μοιραίο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αιφνίδιες περιπτώσεις ή μετά από νοσηλεία, καλούμαστε να μεταφέρουμε τη σορό, στον τόπο τελικής ανάπαυσης.

Ο Οίκος Τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ έχει τη δυνατότητα ν’ αναλάβει πλήρως τη μεταφορά και την τέλεση της κηδείας με αξιοπρέπεια και ασφάλεια, προς και από την Τρίπολη ή οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ε.Ε.

Η διαδικασία μεταφοράς της σορού

Διαθέτουμε πλήρη στόλο οχημάτων και εξοπλισμού, για να διασφαλίσουμε ότι η μεταφορά πραγματοποιείται με επαγγελματισμό, γρήγορα και με ασφάλεια, αφαιρώντας κάθε αγωνία από τους συγγενείς και αγαπημένους του εκλιπόντος. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη φροντίδα και τη μεταφορά της σορού μέχρι και τη στιγμή του ενταφιασμού.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Στον γραφείο τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ, κατανοούμε στο μέγιστο βαθμό τη συναισθηματική φόρτιση και την ψυχολογία του πένθους. Γνωρίζουμε επίσης, πως σε τέτοιες στιγμές θλίψης, διαδικασίες όπως η μεταφορά της σορού του αγαπημένου σας προσώπου, μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία όλης της οικογένειας. Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία μεταφοράς της σορού φροντίζοντας για εσάς κάθε λεπτομέρεια στην εντέλεια με απαράμιλλο σεβασμό.

Φροντίδα με Σεβασμό - Τελετή με Αξιοπρέπεια - Άνθρωποι με Εμπιστοσύνη. Το Γραφείο Τελετών Μεγρέμης Λειτουργεί από το 1993 με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας

Ώρες Λειτουργίας

  • Καθημερινές
    24 ώρες / 24ωρο
  • Σάββατο
    24 ώρες / 24ωρο
  • Κυριακή
    24 ώρες / 24ωρο

Επικοινωνία

2o χλμ. Τρίπολης – Τεγέας

Νεομάρτυρος Δημητρίου 15, Τρίπολη

271 023 7190