Επαναπατρισμός Σορού

Επαναπατρισμός Σορού

Επαναπατρισμός Σορού

Για όσες οικογένειες επιθυμούν την ταφή του αγαπημένου τους προσώπου στον τόπο καταγωγής τους, ο Οίκος Τελετών ΜΕΓΡΕΜΗΣ έχει τη δυνατότητα να αναλάβει πλήρως τη μεταφορά και την τέλεση της κηδείας με αξιοπρέπεια και ασφάλεια, προς οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του Εξωτερικού.

Η μεταφορά της σορού

Στο γραφείο μας κατανοούμε στο μέγιστο βαθμό τη συναισθηματική φόρτιση γύρω από τον επαναπατρισμό, αλλά και την ευθύνη που φέρει ως διαδικασία. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία μεταφοράς της σορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με βάση τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ε.Ε. που διέπουν την χώρα μας ή τη χώρα προορισμού.

Διαθέτουμε πλήρη στόλο οχημάτων και συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα γραφεία τελετών παγκοσμίως, για να διασφαλίσουμε ότι η μεταφορά πραγματοποιείται με σεβασμό και επαγγελματισμό, γρήγορα και με ασφάλεια, αφαιρώντας κάθε αγωνία από τους συγγενείς και αγαπημένους του εκλιπόντος.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Επαναπατρισμός είναι η διαδικασία κατά την οποία η σορός του αγαπημένου σας προσώπου μεταφέρεται και ενταφιάζεται στην χώρα και πόλη της επιλογής του ή των αγαπημένων του ανθρώπων. Την ύστατη στιγμή του τελευταίου αποχαιρετισμού, αποτελεί μία συμβολική κίνηση, ώστε να αναπαυθεί κοντά σε αγαπημένο μέρος ή κοντά στα συγγενικά του πρόσωπα.

Φροντίδα με Σεβασμό - Τελετή με Αξιοπρέπεια - Άνθρωποι με Εμπιστοσύνη. Το Γραφείο Τελετών Μεγρέμης Λειτουργεί από το 1993 με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας

Ώρες Λειτουργίας

  • Καθημερινές
    24 ώρες / 24ωρο
  • Σάββατο
    24 ώρες / 24ωρο
  • Κυριακή
    24 ώρες / 24ωρο

Επικοινωνία

2o χλμ. Τρίπολης – Τεγέας

Νεομάρτυρος Δημητρίου 15, Τρίπολη

271 023 7190