Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα…

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα…
Categories Διάφορα

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα…

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα ήταν, και συγκεκριμένα 18 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή που «έφυγε» από αυτή τη ζωή ο αρχηγός της δίκης μας οικογένειας, Γρηγόρης Μεγρέμης. 
Και κάπως έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη απώλεια στην οικογένεια μας. 
Και αν το καλοσκεφτείτε δεν είναι τρομερό; 
Οι μέρες πριν μια μεγάλη απώλεια να κυλούν ανέμελες, χωρίς να σε προετοιμάζουν για αυτό που έρχεται, ή μάλλον για αυτόν που θα «φύγει». 
Βέβαια ο Θεός μπορεί να μη σε  προετοιμάζει, αλλά με κάποιο τρόπο σου δίνει τη δύναμη να προσαρμόσεις τη ζωή σου έχοντας στο πλευρό σου τον άνθρωπο σου με άλλους τρόπους!  
Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι;

Συνεχίζεις να ακολουθείς τις συνήθειες που κάνατε μαζί.

Πηγαίνεις στα μέρη που αγαπούσατε και οι δυο.

Στις οικογενειακές συζητήσεις συνεχίζετε να λέτε με δυνατό χαμόγελο τις ατάκες του. (Και οι δικές σου ρε μπαμπά είναι πολλές…ακόμα γελάμε δυνατά εξαιτίας σου).

Συναντιέσαι με φίλους του και συζητάτε για παλιές ιστορίες μαζί του, και κάθε φορά μαθαίνεις και μια ακόμα.

Σε συζητήσεις με ανθρώπους που είναι άγνωστοι για σένα, αντιλαμβάνεσαι ότι για αυτούς όχι απλά δεν είναι άγνωστος, αλλά τον αναφέρουν με τα καλύτερα  λόγια, κι εσύ μέσα σου φουσκώνεις από υπερηφάνεια.

Τον «γνωρίζεις» στα εγγόνια του και ας μην τον έχουν αγγίξει ποτέ. Μέσα από τις φωτογραφίες και από όλα αυτά που έχεις ζήσει μαζί του. (Το σίγουρο είναι ότι τα δικά σου εγγόνια έχουν νιώσει ήδη πόσο υπέροχος παππούς θα ήσουν).

Με αφορμή τα 7 χρόνια απώλειας του δικού μας αγαπημένου ανθρώπου, θα θέλαμε να δώσουμε δύναμη και ελπίδα σε όσους έχετε «χάσει» κάποιον δικό σας είτε πρόσφατα είτε πριν πολύ καιρό. 
Γιατί η απώλεια δεν μετρά χρόνια…

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα σας ευχόμαστε Υγεία, Αγάπη και Δύναμη να κρατήσετε τους αγαπημένους σας στην καρδιά σας με οποιονδήποτε τρόπο! 
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!


 Βασιλική Γρηγορίου Μεγρέμη

Φροντίδα με Σεβασμό - Τελετή με Αξιοπρέπεια - Άνθρωποι με Εμπιστοσύνη. Το Γραφείο Τελετών Μεγρέμης Λειτουργεί από το 1993 με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας

Ώρες Λειτουργίας

  • Καθημερινές
    24 ώρες / 24ωρο
  • Σάββατο
    24 ώρες / 24ωρο
  • Κυριακή
    24 ώρες / 24ωρο

Επικοινωνία

2o χλμ. Τρίπολης – Τεγέας

Νεομάρτυρος Δημητρίου 15, Τρίπολη

271 023 7190